-33%

Rasniță de cafea Russell Hobbs Classics 23120-56

In stoc

170.00 lei

Garanție producător: 24 luni

Rasniță de cafea Russell Hobbs Classics 23120-56


Rasnița pentru Cafea Classic de la Russell Hobbs este aparatul perfect pentru iubitorii de cafea. Cuțitele de înalta calitate ale râșniței farâmițează boabele în particule cu marimi consistente, pentru a prepara mai bine cafeaua și a îmbogăți aroma ei. Diferitele setări de macinare îți oferă un control total pe tot parcursul procesului, putând alege între o macinare mai fină sau mai grunjoasă.

Prin simpla atingere a unui buton, în mai puțin de câteva minute vei avea 100g de cafea proaspăt măcinate. Însă poți măcina câte boabe de cafea dorești pentru a prepara între 2 și 12 cești.

Având un recipient detașabil pentru cafea ușor de curățat, râșnița pentru Cafea Classic este ușor de curățat și de îngrijit pentru a obține o cafea cu o aromă minunată de fiecare dată. Design-ul contemporan și simplitatea rașniței vor face ca acest aparat să aibă un loc special în inima bucătăriei oricărui iubitor de cafea.


Cuțite de înaltă calitate

Cuțitele de înalta calitate ale râșniței farâmițează boabele în particule cu marimi consistente, pentru a prepara mai bine cafeaua și a îmbogăți aroma ei.

Diferite setări de râșnire

Diferitele setări de macinare îți oferă un control total pe tot parcursul procesului, putând alege între o macinare mai fină (ideală pentru espresso și mokka) sau mai grunjoasă (ideală pentru cafetiere).

Poți prepara între 2 și 12 cești

Cu ajutorul motorului puternic de 140 watt, poți măcina câte boabe de cafea dorești pentru a prepara între 2 și 12 cești.

Lumina LED albastră o face ușor de utilizat chiar și în condiții de lumină mai scăzută.

 

Opinii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Rasniță de cafea Russell Hobbs Classics 23120-56”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *