Livrare și plată

Plata produselor comandate se poate face cu card, prin transfer bancar, sau ramburs, la livrare, în funcţie de preferinţele clientului. Produsele se livrează oriunde în ţară printr-o firmă de curierat rapid, în aproximativ 1-3 zile lucrătoare. Nu este posibilă ridicarea personală a produselor.

Comenzile având valori mai mari de 300 lei (TVA inclus) se livreaza gratuit, dacă pentru localitatea de destinație firma de curierat nu percepe tarife pentru distanțe suplimentare.

În cazul în care pentru localitatea de destinație firma de curierat percepe tarife pentru distanțe suplimentare, aceste tarife suplimentare vor fi suportate de client; comenzile având valori mai mari de 300 lei (TVA inclus) se pot ridica gratuit de la sediul firmei de curierat.

Pentru comenzi având valori mai mici de 300 lei (TVA inclus) costurile de livrare sunt de 16 lei (TVA inclus) pentru Bucureşti și de 19 lei (TVA inclus) pentru restul localităţilor. În cazul în care pentru localitatea de destinație firma de curierat percepe tarife pentru distanțe suplimentare, taxele suplimentare vor fi suportate de client.

Nu exista alte costuri de livrare.