Termeni și condiții

Termeni şi condiţii

Site-ul www.russellhobbs.ro este administrat de catre SC Mobile Marketing SRL înregistrată cu Nr. Inreg. Reg. Comerţului: J23/4880/08.12.2016, CUI/CIF: RO 15647588, Adresă: Str.Ardealului nr. 7, Etaj 1, Birou E03, Otopeni, jud. Ilfov. Folosirea acestui site implică acceptarea termenilor şi condiţiilor de mai jos. Mobile Marketing SRL îşi rezervă dreptul de a modifica aceste prevederi fără nici o notificare, recomandând astfel citirea cu atenţie a celor prevăzute în Termeni şi condiţii.

Conţinutul www.russellhobbs.ro (reprezentând texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) este proprietatea Mobile Marketing SRL şi a furnizorilor săi şi este apărat de Legea pentru protecţia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) şi de legile privind proprietatea intelectuală şi industrială. Folosirea fără acordul Mobile Marketing SRL a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepseşte conform legislaţiei în vigoare. Mobile Marketing SRL nu îşi asumă responsabilitatea pentru descrierile şi specificaţiile produselor afişate pe www.russellhobbs.ro, rezervându-şi dreptul de a modifica specificaţiile tehnice ale produselor fără o notificare prealabilă.

Produsele comercializate prin intermediul www.russellhobbs.ro sunt noi, în ambalajul original al producătorului şi în momentul livrării sunt însoţite de factură fiscală şi certificat de garanţie, conform legislaţiei în vigoare. Produsele şi serviciile sunt oferite în condiţiile respectării prevederilor prezentului document şi în limita stocului disponibil. Din acest motiv, Mobile Marketing îşi asumă dreptul de a nu onora o anumită comandă în cazul în care respectivul produs nu se mai regăseşte în ofertă curentă a importatorului. Preţurile sunt actualizate periodic, în funcţie de cursul BNR şi de ofertele furnizorilor. Preţurile prezentate includ TVA (19%) şi nu includ cheltuielile de livrare, în afara cazului în care acest lucru se specifică în mod expres pe site. Preţul de achiziţie tipărit pe factură va fi acelaşi cu cel afişat în site la momentul înregistrării comenzii.

Plata produselor comandate se poate face cu card, prin transfer bancar, sau ramburs, la livrare,  în funcţie de preferinţele clientului. Produsele se livrează oriunde în ţară printr-o firmă de curierat rapid, în aproximativ 1-3 zile lucrătoare. Nu este posibila ridicarea personala a produselor.

Comenzile având valori mai mari de 300 lei (TVA inclus) se livreaza gratuit, dacă pentru localitatea de destinație firma de curierat nu percepe tarife pentru distanțe suplimentare.

În cazul în care pentru localitatea de destinație firma de curierat percepe tarife pentru distanțe suplimentare, aceste tarife suplimentare vor fi suportate de client; comenzile având valori mai mari de 300 lei (TVA inclus) se pot ridica gratuit de la sediul firmei de curierat.

Pentru comenzi având valori mai mici de 300 lei (TVA inclus) costurile de livrare sunt de 16 lei (TVA inclus) pentru Bucureşti și de 19 lei (TVA inclus) pentru restul localităţilor. În cazul în care pentru localitatea de destinație firma de curierat percepe tarife pentru distanțe suplimentare, taxele suplimentare vor fi suportate de client.

Mobile Marketing SRL îşi rezervă dreptul să întârzie sau să anuleze livrări ale produselor comandate dacă acestea nu pot fi onorate din motive independente de vointa Mobile Marketing SRL incluzând: incendii, explozii, inundaţii, epidemii, greve, acţiuni guvernamentale, războaie, acte de terorism, proteste, răscoale, tulburări civile sau alte impedimente de forţă majoră conform uzanţelor legii româneşti.

Condiţiile de garanţie sunt în conformitate cu Legea 449/2003 şi O.G. 21/1992. La solicitarea garanţiei este necesară prezentarea produsului defect în ambalajul original, împreună cu accesoriile aferente, o copie a facturii fiscale precum şi certificatul de garanţie în original. În cazul în care produsele ajung neînsoţite de aceste documente, produsele pot fi returnate solicitantului/ expeditorului fără a i se soluţiona cererea de garanţie. Valoarea maximă a daunelor ce pot fi plătite de www.russellhobbs.ro catre orice client în cazul nelivrarii sau a livrării necorespunzătoare este valoarea sumei încasate de către societate de la clientul respectiv. Produsele livrate sunt însoţite de certificatul de garanţie şi factura fiscală, acte necesare pentru a beneficia de garanţie.

Conform Ordonanţei de urgenţă nr. 34/2014, “consumatorul beneficiază de o perioadă de 14 zile pentru a se retrage dintr-un contract la distanţă sau dintr-un contract în afara spaţiilor comerciale, fără a fi nevoit să justifice decizia de retragere şi fără a suporta alte costuri decât cele prevăzute la art. 13 alin. (3) şi la art. 14. Consumatorul are obligaţia de a notifica în scris intenţia de returnare a produselor, la adresa de email contact@russellhobbs.ro” . Cele 14 zile încep de la data în care consumatorul intră în posesia fizică a produselor (sau a ultimului produs, dacă produsele comandate într-o singură comandă sunt livrate separat).

Cheltuielile directe legate de returnarea produsului cad în sarcina consumatorului. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de curierat cu care s-a facut expedierea. Nu este posibila returnarea produselor la sediul societatii.

Nu se acceptă pentru returnare produsele care prezintă modificări fizice, lovituri, ciobiri, zgârieturi, şocuri etc. www.russellhobbs.ro nu acceptă primirea coletelor trimise cu ramburs. Dacă produsul este returnat într-o stare în care nu mai poate fi vândut ca nou, www.russellhobbs.ro îşi rezervă dreptul de solicita o taxă pentru readucerea acestuia la stadiul iniţial (dacă este posibil) sau, după caz, pentru a acoperi eventualele pierderi cauzate de deteriorarea produsului.

Returnarea sumei/sumelor plătite de consumator se face conform legii, în termen de maxim 14 zile calendaristice de la data la care este informat de decizia de retragere din contract a consumatorului, în contul bancar indicat de către consumator pentru virarea banilor sau prin refund, când plata a fost efectuată cu cardul bancar. www.russellhobbs.ro poate amâna rambursarea până la data recepţionării produselor care au făcut obiectul vânzării.

Utilizatorii care vizitează site-ul www.russellhobbs.ro pot face comentarii la adresa acestuia şi a produselor pe care le oferă, care pot fi publicate pe site după o aprobare prealabilă. S.C. Mobile Marketing S.R.L. îşi rezervă dreptul de a nu publica pe site comentarii cu conţinut ilegal, obscen, ameninţător, defăimător, care tulbură în vreun fel viaţa privată a altor persoane, încalcă drepturile de proprietate intelectuală, conţin viruşi, texte vizând diverse campanii de promovare, scrisori în lanţ, mail-uri în masă sau orice altă formă de spam. S.C. Mobile Marketing S.R.L. nu va purta responsabilitatea şi nici nu va putea fi obligată să plătească vreun fel de despăgubiri pentru orice formă de daună produsă prin astfel de comentarii sau comunicări. În cazul trimiterii unor materiale/ documente, altele decât cele legate de procesul de cumpare/ vânzare a unor produse, se consideră că utilizatorul conferă societăţii S.C. Mobile Marketing S.R.L. şi afiliaţilor/ asociaţilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil şi retransmisibil de a le folosi, reproduce, modifica, adapta, publică, traduce, precum şi dreptul de a o distribui oriunde în lume, prin orice mijloc. Utilizatorul garantează că are toate drepturile asupra conţinutului pe care îl transmite pentru a fi publicat pe site, prin orice modalitate, astfel încât, prin folosirea acestui conţinut, să nu cauzeze prejudicii nici unei persoane.

Toate drepturile de autor asupra site-ului prezent la adresa www.russellhobbs.ro, inclusiv conţinutul original, design-ul, look & feel-ul acestuia şi bazele de date, sunt protejate de legea română privind drepturile de autor şi drepturile conexe şi aparţin SC Mobile Marketing SRL. Pentru orice probleme legate de drepturile de autor privind conţinutul www.russellhobbs.ro, ne puteţi trimite o comunicare la adresa de mail contact@russellhobbs.ro .

Abonarea şi dezabonarea la newsletterul site-ului www.russellhobbs.ro este gratuită şi voluntară, şi implică acceptarea următorilor termeni de utilizare. Vă puteţi oricând dezabona de la mesajele trimise urmând instrucţiunile din subsolul fiecărui email. Mesajele trimise respectă legea Comerţului Electronic în ceea ce priveşte comunicarea comercială aşa cum este ea stipulată de legislaţia românească şi internaţională. Mobile Marketing îşi rezervă dreptul de a restricţiona accesul oricărui abonat la newsletter, dacă Mobile Marketing are orice fel de motive pentru a crede că abonatul respectiv nu respectă prevederile prezentului document sau legislatia din Romania.

Datele furnizate la crearea contului cumpărătorului pe site-ul www.russellhobbs.ro vor fi confidenţiale şi vor rămâne private atâta timp cât contul creat va exista pe site. În caz de neutilizare a contului pe o perioadă mai mare de un an (nelogare cumparator) contul acestuia precum şi datele furnizate vor putea fi şterse automat din baza de date. În situaţia în care se doreşte crearea unui cont nou, cumpărătorul va fi nevoit să reintroducă datele pe site. Parola furnizată pentru contul respectiv este folosită de către SC Mobile Marketing SRL exclusiv pentru situaţia în care utilizatorul contului uită parola şi doreşte accesarea propriului cont şi a informaţiilor conţinute de acesta. Datele furnizate vor putea fi folosite de către SC Mobile Marketing SRL pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, comunicate, promoţii, oferte speciale, etc. numai cu acordul prealabil al clientului.

SC Mobile Marketing SRL certifică faptul că va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi liberă circulaţie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comerţul electronic, precum şi a Ordonanţei nr. 130/2000 privind protecţia consumatorilor la încheierea şi executarea contractelor la distanţă cu modificările ulterioare. Utilizatorii au dreptul de a cere în mod gratuit următoarele (lista nu este exhaustivă):

  • confirmarea prelucrării sau nu a datelor personale;
  • rectificarea, actualizarea, blocarea sau ştergerea datelor furnizate a căror prelucrare nu este conform dispoziţiilor Legii nr. 677/2001;
  • încetarea prelucrării datelor personale;
  • încetarea expedierii de mesaje promoţionale.

Orice solicitare va fi transmisă de către persoana înscrisă în baza de date prin e-mail la adresa contact@russellhobbs.ro sau prin poştă, la adresa: Mobile Marketing SRL, Str.Ardealului nr. 7, Etaj 1, Otopeni, jud. Ilfov.

www.russellhobbs.ro foloseşte cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimaţi acordul pentru folosirea cookie-urilor.

Pentru orice problemă care nu poate fi clarificată sau rezolvată cu reprezentantul www.russellhobbs.ro care s-a ocupat de comanda dumneavoastră ne puteţi contacta la adresa de e-mail: reclamatii@russellhobbs.ro .