Sandwich Maker Creations Easy Clean 26800-56

In stoc

160.00 lei

Garanție producător: 24 luni

Sandwich Maker Creations Easy Clean 26800-56


Dacă crezi că sandwich maker-urile fac dezordine, mai gândește-te o dată! Sandwich maker-ul Russell Hobbs Creations Easy Clean este conceput pentru a face curățarea rapidă și ușoară. Plăcile special concepute taie si sigilează sandviciurile în timp ce închizi capacul, creând buzunare de umpluturi delicioase gata de prăjire. Plăcile se încălzesc în doar 108 secunde, rezultând o încălzire cu 24% mai rapidă*, iar stratul antiaderent mai ușor de curățat este de 3 ori mai durabil* împotriva uzurii generale, permițând o curățare super-rapidă după o singură ștergere**. Cu finisajul său atrăgător negru mat, accentul din oțel inoxidabil și depozitarea verticală ușoară, sandvișurile prăjite nu au fost niciodată mai ușor de preparat, mulțumită sandwich maker-ului Creations Easy Clean.

Plăci pentru sandvișuri

Prepară până la două sandvișuri prăjite în același timp! Plăcile taie și sigilează sandvișurile pe măsură ce închizi capacul, în timp ce clema de blocare sigură ajută la sigilarea continuă a sandvișurilor pe tot parcursul procesului de prăjire.

Înveliș antiaderent avansat, ușor de curățat

Învelișul antiaderent, ușor de curățat, este de 3 ori mai durabil* împotriva uzurii generale și poate fi curățat cu o singură ștergere**.

Încălzire rapidă

Se încălzește în mai puțin de 108 secunde, rezultând o încălzire cu 24% mai rapidă*.

Design premium

Finisajul negru mat atrăgător și accentul din oțel inoxidabil al sandwich maker-ului se asigură că acesta va arăta perfect pe blatul oricărei bucătării.

CARACTERISTICI:

  • Plăci pentru sandvișuri
  • Înveliș antiaderent avansat, ușor de curățat
  • Încălzire rapidă
  • Design premium
  • Depozitare ușoară
*În comparație cu RH 24530/24530-56
**Testat cu un prosop de hârtie
 

Opinii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Sandwich Maker Creations Easy Clean 26800-56”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *