Prăjitor de pâine Russell Hobbs Attentiv 26210-56

In stoc

377.00 lei

Garanție producător: 24 luni

Prăjitor de pâine Russell Hobbs Attentiv


Nu toate tipurile de pâine se prăjesc la fel. Felul de pâine, conținutul de umiditate, grosimea, conținutul de gluten și prospețimea pot afecta nivelul de prăjire de care are nevoie o felie de pâine, ceea ce poate fi o problemă dacă gradul de rumenire contează pentru tine. Tehnologia noastră expertă, Color Sense, adaptează automat timpul de prăjire la tipul tău de pâine, oprind ciclul de prăjire atunci când se obține nuanța corectă. Tot ce trebuie să faci este să alegi nivelul de rumenire preferat și să lași pâinea prăjită nesatisfăcător să devină un lucru din trecut.

Tehnologie Color Sense

Știm cât de mult contează nuanța pâinii tale prăjite. De aceea, prăjitorul nostru Attentiv obține nuanța potrivită pentru tine, de fiecare dată, cu tehnologia Color Sense*. Indiferent dacă adori aluatul cu maia, chiflele sau pâinea albă proaspătă, tehnologia Color Sense monitorizează automat timpul de prăjire pentru a se asigura că fiecare felie este prăjită la nuanța aurie care îți place cel mai mult.

Funcție de memorare a setărilor favorite

Pentru a prepara pâinea prăjită perfect rumenită de fiecare dată, prăjitorul de pâine Attentiv își amintește ultimele setări utilizate, chiar și după ce a fost deconectat. Așadar, când îl vei folosi data viitoare, acesta va obține cu precizie culoarea și textura pâinii prăjite, exact cum pe gustul tău.

Control tactil

Ecranul tactil ușor de curățat îți permite să selectezi nuanța preferată înainte de a începe ciclul de prăjire. Așadar, fie că prăjești pâine proaspătă, fără gluten sau felii mai groase, ești la doar câteva atingeri distanță de ce consideri tu a fi felia de pâine prăjită perfectă.

Fante lungi și late

Mulțumită fantelor prăjitorului Attentiv poți prăji felii mai lungi și mai înalte, fără ca marginile pâinii să iasă în afară. Prin urmare, este, de asemenea, o alegere excelentă pentru pâinile de specialitate mai mari, cum ar fi baghetele și chiflele.

CARACTERISTICI:

  • Control tactil
  • Tehnologie Color Sense
  • Mod tradițional
  • Funcție de memorare a setărilor favorite
  • Ridicare înaltă
  • Fante lungi și late
  • Funcții de decongelare, reîncălzire și anulare
  • Suport de chifle
  • Tavă adâncă pentru firimituri
*În comparație cu tehnologia standard de prăjire

Opinii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Prăjitor de pâine Russell Hobbs Attentiv 26210-56”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *