Cafetieră Textures 22610-56

Momentan indisponibil

198.00 lei

Garanție producător: 24 luni

ALTE CULORI:

Cafetiera inovativă Texture White încorporează funcții premium și un design remarcabil, perfecte pentru iubitorul de cafea care este în căutarea unui aparat elegant și funcțional. Aceasta are încorporată tehnologia unică cu duș de la Russell Hobbs, aceasta oferind un proces de filtrare îmbunătățit. Această funcție inovativă împrăștie apa peste toată cafeaua – nu doar peste cafeaua aflată în centrul filtrului – pentru a se asigura că toată cafeaua este utilizată. Deoarece mai multă cafea este captată și dizolvată, te vei bucura de o cafea cu un gust mai bogat și cu mai puțină cafea epuizată în filtru. Fie că preferi aromele mai intense sau mai moderate, Cafetiera Textures White prepară o cafea delicioasă, exact pe gustul tău.

Fie că prepari cafea doar pentru tine, sau pentru prieteni ori familie, Cafetiera Textures White are o carafă cu capacitate de până la 10 cești. Plita cu funcție de menținere la cald te va ajuta să te bucuri de cafeaua preferată imediat după preparare, dar și puțin mai târziu. Pe lângă toate acestea, cafetiera arată perfect în orice bucătărie, având un finisaj negru mătuit și lucios cu accente cromate care îi oferă un aspect premium.

Tehnologie Avansată cu „Duș”
Tehnologie avansată cu „duș” pulverizează apa peste toată cafea măcinată, mai uniform și mai rapid. Această distribuție îmbunătățită a apei face ca mai multă cafea să fie dizolvată și să fie extras mai mult gust.

Valvă cu sistem anti-picurare

Când carafa este îndepărtată de pe plită cafeaua se oprește din filtrat, ca tu să îți poți turna cafeaua în cană fără să se mai scurgă stropi de cafea pe plită

CARACTERISTICI:

  • Tehnologie avansată cu duș pentru o aromă mai bogată a cafelei
  • Carafă de sticlă cu capacitate de 1,25 litri
  • Măsură 1 ceașcă
  • Prepară 10 cești mari
  • Recipient filtru detașabil
  • Timer programabil 24 de ore
  • Funcție Pause and Pour
  • Indicator nivel apă

Opinii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cafetieră Textures 22610-56”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *