Blender inteligent Sensigence 28241-56

Momentan indisponibil

497.00 lei

Garanție producător: 24 luni

Blender inteligent Sensigence


Începe-ți ziua cu un smoothie de super-alimente sau pregătește o rundă de cocktailuri pentru seara de vineri. Blenderul inteligent Sensigence le poate face pe toate, oferind amestecuri cu până la 30% mai fine* și o pasare cu până la 45% mai rapidă*. Tehnologia sa adaptivă de pasare ajustează viteza și puterea încărcăturii, oferindu-ți o pasare personalizată, pentru rezultate optime. Iar pentru simplitatea maximă, folosește cele 3 funcții inteligente de pasare: Supă, Smoothie și Băuturi cu gheață – care opresc automat pasarea când amestecul tău este gata.

Tehnologie adaptivă de pasare

Cu ajutorul blenderului inteligent Sensigence, fiecare sarcină de pasare va fi îndeplinită. Tehnologia specializată de pasare adaptivă detectează încărcătura ingredientelor din vas și ajustează viteza și puterea în consecință, lăsând ingredientele groase și încăpățânate să se miște liber. Odată ce nu mai au fost detectate bucăți, blenderul inteligent Sensigence se va opri automat, lăsând în urmă un amestec fin și mătăsos.

Amestecuri cu până la 30% mai fine*

Vrei să creezi cel mai bun hummus cremos? Blenderul inteligent Sensigence are un vas de sticlă, de 1,5 litri, cu design unic, care îți permite să te bucuri de amestecuri cu până la 30% mai fine*. Nu numai că acest vas de dimensiuni impresionante este suficient de mare pentru a satisface pe toată lumea, dar nervurile special concepute permit amestecului să se deplaseze mai ușor în jurul vasului, pentru o amestecare eficientă și rezultate consistente, de fiecare dată.

Pasare cu până la 45% mai rapidă*

Îți place să savurezi un smoothie rapid de dimineață înainte de a pleca la serviciu? Atunci vei iubi blenderul inteligent Sensigence, care îți permite să te bucuri de o pasare cu până la 45% mai rapidă*. Având o lamă cu 6 vârfuri, cu înveliș din titan, care are vârfuri de tăiere centrale, principale și inferioare, ingredientele tale sunt pasate din orice unghi, pentru rezultate fine și rapide.

CARACTERISTICI:

 • Tehnologie adaptivă de pasare
 • Vas din sticlă de 1,5 litri, conceput pentru a oferi rezultate cu până la 30% mai fine*
 • Lamă detașabilă din oțel inoxidabil, cu 6 vârfuri, pentru o pasare cu până la 45% mai rapidă*
 • Afișaj digital cu ecran tactil și cronometru cu numărătoare inversă (când utilizezi funcții inteligente)
 • 3 funcții inteligente de pasare:
  • Supă
  • Smoothie
  • Băuturi cu gheață
 • Operare manuală separată, dacă dorești
 • 1000 W și 23.000 de rotații pe minut
 • Accesorii lavabile la mașina de spălat vase
*comparativ cu blenderul Russell Hobbs 24722-56

Opinii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Blender inteligent Sensigence 28241-56”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *