Aparat de gătit cu aburi compact Kitchen Collection 26530-56

In stoc

188.00 lei

Garanție producător: 24 luni

Aparat de gătit cu aburi compact Kitchen Collection


Dacă crezi că o alimentație sănătoasă este reprezentată doar de salate, legume crude și frunze de salată, te înșeli. Aparatul de gătit cu aburi compact de la Russell Hobbs pune pe masă preparate gustoase, folosind puterea aburului. Gătirea la abur păstrează cu până la 85%* mai mulți dintre antioxidanții care se regăsesc în legumele proaspete (cum ar fi broccoli, fasole verde și spanacul), reprezentând astfel o modalitate excelentă pentru a prepara o serie întreagă de mese delicioase și hrănitoare, rapid și ușor. Acesta are trei coșuri separate pentru gătirea la abur a diferite ingrediente, un rezervor de 500 ml (umplere maximă) și un cronometru de 60 de minute, așa că tot ce trebuie să faci este să îl pornești, iar apoi te poți ocupa cu altceva.

Capacitate compactă de 7 litri – gătire pe 3 niveluri

Gătitul pe trei niveluri îți permite să prepari toate tipurile de alimente în același aparat, simultan, păstrând ingredientele separate. Rezervorul de apă de 500 ml (umplere maximă) face ca fiecare nivel să beneficieze de cantitatea potrivită de abur. Nu sunt necesare uleiuri sau grăsimi.

Bol de orez inclus

Aparatul cu gătit cu aburi include un bol de orez, fără BPA, lavabil la mașina de spălat vase, cu ajutorul căruia poți prepara un orez pufos pentru a îți completa felurile de mâncare – toate în același timp. Așadar, nu va trebui să te preocupe fierberea orezului separat, într-o oală.

Cronometru de 60 de minute

Aparatul de gătit cu aburi compact are un temporizator de 60 de minute, așa că tot ce trebuie să faci este să îl lași să gătească la abur în timp ce tu te ocupi cu altceva, precum întreținerea oaspeților sau vizionarea serialului favorit.

Finisaj din oțel inoxidabil negru mat

Carcasa elegantă negru mat, din oțel inoxidabil, face ca aparatul de gătit cu aburi să se potrivească fără efort atât cu stilul de bucătărie tradițional, cât și cu cel contemporan, iar dimensiunea sa compactă îl face ușor de depozitat, păstrând suprafețele de lucru libere și ordonate.

CARACTERISTICI:

  • Capacitate compactă de 7 litri – cu gătire pe 3 niveluri
  • Bol de orez inclus, fără BPA și lavabil în mașina de spălat vase
  • Cronometru de 60 de minute
  • Finisaj din oțel inoxidabil negru mat
  • Coșuri fără BPA
  • Gătești diferite tipuri de alimente simultan, cu 3 niveluri
  • Oprire automată
  • 400w
*Sursa: Turkmen, Sari și Velioglu; 2004; Efectul metodelor de gătit asupra activității totale fenolice și antioxidante a legumelor verzi selectate.

Opinii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Aparat de gătit cu aburi compact Kitchen Collection 26530-56”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *