Aparat de călcat vertical cu abur Steam Genie Handheld 27220-56

In stoc

197.00 lei

Garanție producător: 24 luni

Aparat de călcat vertical cu abur Steam Genie Handheld


Acest aparat de călcat vertical cu abur este conceput pentru a-ți oferi ție mai multă comoditate. Nu mai ai nevoie de masa de călcat, astfel că acest produs economisește atât spațiu, cât și timp! Steam Genie Handheld îți poate împrospăta articolele vestimentare direct pe umeraș, cuverturile direct pe pat și poate fi folosit chiar și pe tapițerie și covoare. Acesta se încălzește în doar 45 de secunde și asigură un debit de abur de până la 28 g, produs din rezervorul cu capacitate de 200 ml. Steam Genie Handheld distruge până la 99,9% dintre bacterii în 60 de secunde*, astfel încât să îți asigure un plus de confort. Aparatul include trei accesorii separate, pentru orice tip de material: accesoriul delicat, detașabil pentru țesături mai fine, accesoriul pentru tapițeria pieselor de mobilier și o perie separată pentru scame, perfectă pentru îndepărtarea pufului și părului. În plus, datorită dimensiunii sale compacte, îl poți lua în călătorii pentru a te bucura de haine fără cute oriunde ai merge.

Nu este nevoie de fier sau masă de călcat

Fierul sau masa de călcat nu reprezintă o necesitate pentru a scăpa de cute. Aburul împrospătează hainele greu de curățat direct pe umeraș și poate elimina cutele de pe cearșafuri, chiar când patul este făcut.

Distruge până la 99,9% dintre bacterii în 60 de secunde*

Steam Genie Handheld nu numai că elimină cutele ca prin magie, dar distruge bacteriile și virușii. Într-un singur minut, aparatul îndepărtează 99,9% dintre bacterii*, reprezentând o soluție excelentă pentru împrospătarea articolelor greu de spălat precum covoarele, perdelele și coșurile pentru animale de companie. Steam Genie Handheld poate fi utilizat chiar și pe aparate sau suprafețe dure.

Debit de abur de 28g/min

Debitul de abur de 28 g elimină cutele și lasă hainele proaspete, fiind excelent în cazul articolelor vestimentare și al țesăturilor greu de spălat.

Timp de încălzire de 45 de secunde

Steam Genie Handheld se încălzește în 45 de secunde. Este o soluție grozavă atunci când te grăbești, fiindcă poți obține haine mai proaspete, fără cute, în mai puțin de un minut.

CARACTERISTICI:

 • Nu necesită masă de călcat
 • 1800 W
 • Distruge 99,9% dintre bacterii în 60 de secunde*
 • Indicator de pornire și temperatură
 • Debit de abur de 28 g
 • Timp de încălzire rapid de 45 de secunde
 • Durată de abur de până la 7 minute
 • Oprire automată de siguranță
 • Sistem de blocare a declanșatorului de abur
 • Accesoriu cu perie pentru scame
 • Rezervor de apă detașabil
 • Capacitate rezervor de apă de 200 ml
 • Cablu de alimentare de 3 metri cu depozitare pentru cablu
*Pe baza testelor de laborator incluzând agenți patogeni de tipul Coronavirusului uman ATCC VR-740, al Gripei ATCC VR-1469, al Staphylococcus aureus ATCC 6538 și al Klebsiella pneumoniae ATCC 4352, expuși la abur continuu timp de 55 de secunde, la 1 cm de placa frontală a aparatului cu abur și în absența accesoriilor montate pe aparat. Testat exclusiv pe bumbac, poliester și oțel inoxidabil.

Opinii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Aparat de călcat vertical cu abur Steam Genie Handheld 27220-56”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *